Qui som?

Obres i Projectes del Pla de l'Estany

OPPESA es dedica a la captació, el tractament i la distribució d'aigua als municipis de Crespià i Esponellà

Obres i Projectes Pla de l’Estany, S.A.U. (OPPESA) és una empresa ubicada a Banyoles i formada per un equip de professionals amb més de 25 anys d’experiència en el mon de les instal·lacions de captació, potabilització, distribució i manteniment de xarxes d’aigua, així com de sanejament i tota la resta de serveis propis de l’obra pública que se’n deriva, amb personal tècnic propi, operaris altament qualificats i maquinària adient per la realització d’aquests tipus d’activitats.

En el seu objecte fundacional, OPPESA ressalta el seu compromís amb la consideració de l’aigua com a un bé d’ús públic i escàs, fonamental per al desenvolupament de la vida i les activitats econòmiques.
La nostra fortalesa rau en la proximitat i rapidesa en la prestació de serveis, la garantia il·limitada, i la fidelització i confiança dels seus clients. Les activitats d’OPPESA es reparteixen en els sectors industrials i de serveis, públics i privats.
La innovació, la formació continuada, i la col·laboració interdisciplinar dels nostres operaris i tècnics generen l’eficàcia i fiabilitat en els resultats. La mútua confiança amb el client i proveïdors, així com el respecte als equips professionals, són la base de la gestió dels nostres projectes.
Finalment, OPPESA és una empresa compromesa ambientalment i plenament compromesa amb l’exercici de la responsabilitat social corporativa amb els municipis on actua.